INDUSTRIËLE fotografie

Grafische vormgeving

moderne uitstraling van merk, bedrijf en presentatie materiaal

Logo ontwerp technich bedrijf

Logo

Voor ieder bedrijf is herkenbaarheid van groot belang. Uw logo is niet langer alleen de basis van de bedrijfsidentiteit. Wij denken met u mee zodat uw bedrijf herkenbaar blijft. Door naast het logo herkenbare elementen te ontwerpen. Een favicon of ander web-icoon. Wij denken na over het juiste kleurgebruik en contrast.

Huisstijl ontwerp technische uitstraling

Huisstijl

De manier waarop u zich presenteert komt ook tot uitdrukking in uw huisstijl. Tenminste, zo zou het moeten zijn. Dat is namelijk vaak het moment waarop een klant de eerste indruk van uw bedrijf krijgt. Wij leven ons in. Ontwikkelen en schetsen een nieuwe of aangepaste styling. Een huisstijl waarmee u gezien wilt worden en gezien blijft.

Flyer technisch product

Flyers

Flyers verschillen wezenlijk van folders en brochures omdat het hier gaat om één vel. Al dan niet vouwbaar. Dit is een voordelig middel voor massa verspreiding en is kostentechnisch dus interessant wanneer er grote aantallen nodig zijn. Flyers zijn goed te gebruiken wanneer er een specifiek product of specialisme gecommuniceerd moet worden.

Brochure technisch product

brochures

Brochures en folders zijn er in diverse formaten. Een luxe uitgevoerde brochure is nog steeds een prima middel om uw product of machine te presenteren. Inhoud en uitstraling nemen we samen met u door. Alles geheel in overeenstemming met uw andere promotiematerialen of middelen. Wij leveren print-ready formats.

Drukwerk

drukwerk

Goede kwaliteit drukwerk moet voldoen aan bepaalde standaarden. Glossy brochures (300 dpi) vereisen andere minimale waarden dan b.v. een groot doek. Ook kleurprofielen zijn belangrijk, zodat de kleuren op het doek of papier zo dicht mogelijk bij de digitale kleurweergave komt. Indien gewenst verzorgen wij ook het drukwerk.

3D CAD Rendering

Technische bedrijven kunnen vaak 3D CAD modellen aanleveren van hun systeem, machine of industriële installatie. HIervan kunnen wij renderings maken die bruikbaar zijn voor brochures en website. Met transparante achtergrond. Nooit geen gedoe meer om een afbeelding vrij te maken van de achtergrond!

bekijk meer
Product film / video

Bedrijfs of productfilm

Film is een aparte discipline en vergt veel voorbereiding. In samenwerking met een daarin gespecialiseerde onderneming leveren wij films voor de technische industrie. Op deze manier kunnen we opereren als een fullservice bureau voor de technische industrie.

meer info
Icons made by Dave Gandy from www.flaticon.com
Icons made by Freepik from www.flaticon.com
Icons made by Vectors Market from www.flaticon.com
Icons made by Gregor Cresnar from www.flaticon.com
Icons made by Smashicons from www.flaticon.com
Icons made by DinosoftLabs from www.flaticon.com
Icons made by Those Icons from www.flaticon.com
Icons made by Good Ware from www.flaticon.com
Icons made by Pixel perfect from www.flaticon.com
Icons made by prettycons from www.flaticon.com
Icons made by Vitaly Gorbachev from www.flaticon.com
Icons made by phatplus from www.flaticon.com
Icons made by Kiranshastry from www.flaticon.com
Icons made by Icongeek26 from www.flaticon.com
Icons made by srip from www.flaticon.com
Icons made by catkuro from www.flaticon.com
Icons made by fps web agency from www.flaticon.com
Icons made by iconixar from www.flaticon.com