b2b online marketing

voor technische of industriële producten en bedrijven

merkwaardig resultaat

Online marketing is essentieel voor de verkoopstrategie. Voor het bouwen of versterken van uw merk. Snapt iedereen. Hoe zet je een merk, product of dienst in de markt en voor welke doelgroep? En hoe bereik je die doelgroep? Nog belangrijker: hoe krijgt een prospect een goed gevoel en vertrouwen in uw product of oplossing? Droge opsomming van de specs? Is nodig, maar overtuigd vaak niet voldoende.

Wat zijn wél de bepalende triggers? Uiteindelijk: wat is de meest efficiënte manier met een zo hoog mogelijke ROI als het om online marketing gaat?

Tijd voor actie

Be that special one

Kennis van geavanceerde software en het op de juiste wijze toepassen resulteert in hoogwaardige animaties met een goede prijs-kwaliteit ver- houding. De 3D animaties blijken vaak vele jaren mee te gaan! Kennis van geavanceerde software en het op de juiste wijze toepassen resulteert in hoogwaardige animaties met een goede prijs-kwaliteit ver- houding. De 3D animaties blijken vaak vele jaren mee te gaan.

Identiteit
Doelstellingen
Lange termijn plan

meer info

online marketing

Wees die ene. Marketing. Val online op. Doe het net even anders. Benadruk de USP's. Klinkt logisch, maar van vaag idee naar perfecte uitvoering kan een lange weg zijn.

We werken graag samen om voor een specifiek technisch product of systeem een specifieke B2B online marketing oplossing te vinden.

Aan de slag

Marketing strategie B2B

Een product (machine, syteem of oplossing) vermarkten is mooi. Maar een sterk merk is een sterke uitgangspositie. Online B2B marketing heeft vele tools die we kunnen inzetten. Echter: eerst de marketing strategie, de doelen, de targets. Op basis daarvan wordt er een keus gemaakt wat de voor en nadelen zijn van online of offline marketing. Vaak wordt het een combinatie van beide.

Algemeen geld dat we online marketing beter kunnen meten en bijstellen. Dit betekend vaak een hogere ROI ten op zichte van de offline variant.

Strategie uitwerken

marketing Diensten

gericht investeren en analyseren voor maximaal resultaat

Online Marketing Strategie en Onderzoek

Onderzoek

Online marketing begint met weten waar je staat en wat je wilt bereiken. Wat is je doelgroep, wie zijn de concurenten? Welke termen en / of zoekwoorden zijn interessant? Ofwel: Goede online marketing vereist gedegen onderzoek.

Online Marketing Doelgroep Bepalen

targeting

Bij online marketing is er een trigger nodig om een online advertentie te tonen. Bij diverse platforms zijn ook weer diverse mogelijkheden. Naar aanleiding van het doel worden de juiste online kanalen gekozen.

SEO en SEA Technisch Product

SEO & SEA

Zeer bekende afkortingen in de wereld van online marketing zijn SEO en SEA. SEO staat voor Search Engine Advertising. Voor maximaal resultaat wordt vaak een combinatie van beide gebruikt.

Marketing Resultaat Analyseren

Analyseren

Na een bepaalde periode wordt er gekeken of de ingestelde triggers opleveren wat we ervan verwachten. Er wordt een overzicht gemaakt van wat werkt en wat beter kan. Online marketing is een proces.

Online Marketing Bijsturen

bijsturen

Op basis van de analyse worden gerichte verbeteringen doorgevoerd. Na weer een periode wordt bekeken wat de winst van deze verbeteringen is. Weer een analyse. Zo bereikt online marketing het maximale resultaat.